Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietoa yrityksestä

Asadon Aarteet (Ay M ja R Piiroinen) on vuonna 2008 perustettu osto- ja myyntiliike, joka on keskittynyt perinteisen käyttötavaran lisäksi myös käytettyyn hifiin.

Myymme, ostamme ja vaihdamme laadukkaita kodin äänentoistolaitteita laidasta laitaan. Repertuaarimme ulottuu vanhoista putkiradioista uudempaan laatuhifiin. Yrityksen hifiosastonhoitajana on toiminut alusta asti Markku Piiroinen. Liikkeestämme löytyy kokonaan hifille omistettu myynti- ja kuuntelutila, jossa on mahdollisuus kuunnella ja kokeilla kaikkia myytäviä laitteita. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua.

Olemme tarjonneet tuotteitamme myös verkossa jo vuodesta 2011 saakka. Helmikuusta 2015 alkaen tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 150 euron tilauksille Suomen sisällä (pois lukien pakollinen 10 euron särkyvä-lisä). Tarjoamme myös kokonaisvaltaista hifilaitteiden toimitus- ja asennuspalvelua Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella.

Hifiosastollamme on oma huolto, joka huoltaa tarvittaessa kaikki myyntiin menevät hifituotteet. Huollamme myös asiakkaiden omia hifilaitteita. Kysy lisää Markulta, 050-5290438 tai info( at )asadonaarteet.net.